Directie chauffeur

Randstadvervoer Zakelijk is gespecialiseerd in chauffeurs services op directie niveau. Wij hebben jarenlang ervaring met het vervoeren van directieleden van bedrijven en (overheid)instellingen en weten precies wat er komt kijken bij het vervoeren van belangrijke personen. Onze directiechauffeurs zijn allemaal gecertificeerd en beschikken over de vereiste ccv certificaten. Onze chauffeurs zijn getraind op observatietechnieken, voertuigbeheersing en kennen de begrippen punctualiteit, betrouwbaarheid en discretie

 

Chauffeur detachering

Prefereert u het gebruik van uw eigen auto? U kunt dan alsnog gebruik maken van onze ervaren chauffeurs. Onze chauffeur vervoert u met dezelfde expertise in uw auto naar de plaats van bestemming. Aangekomen op de plaats van uw bestemming, kunt u zich verder laten begeleiden door onze chauffeur. Uiteraard is het ook mogelijk onze chauffeur retour te sturen en zelf uw weg te vervolgen met uw auto. Randstadvervoer kenmerkt zich door flexibiliteit, al uw opties en wensen zijn bij ons bespreekbaar. 

 

Auto met chauffeur

Het komt soms voor dat onze clientèle onopvallend vervoerd wenst te worden of wellicht kunt u voor langere tijd niet over uw eigen voertuig beschikken. Om deze reden levert Randstadvervoer Zakelijk ook voertuigen met een geel kenteken, deze worden door onze partnerverhuurmaatschappijen geleverd. Met deze partners hebben wij langlopende afspraken zodat wij u het scherpe tarief op een auto met chauffeur kunnen garanderen. 

 

Congres en delegatievervoer

Randstadvervoer Zakelijk heeft al 15 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van congres en delegatievervoer. Wij weten precies welke verantwoordelijkheden en verwachtingen dit specifieke vervoer met zich meebrengt. U wilt uiteraard dat het uw gasten tijdens het congres of delegatievervoer aan niks ontbreekt. Randstadvervoer Zakelijk neemt u deze zorg geheel uit handen.

Wij zorgen er namelijk voor dat uw gasten op een luxe, comfortabele en bovenal veilige manier arriveren op de plaats van bestemming. Onze backoffice is tijdens het congres continu bereikbaar voor eventuele vragen en/of calamiteiten.

Ook onze chauffeurs staan voor u stand-by zodat ze tijdens eventuele calamiteiten direct kunnen anticiperen op de situatie van dat moment. 

 

Security

Randstadvervoer Zakelijk heeft de beschikking over specifiek opgeleide en gediplomeerde chauffeur beveiligers. Deze chauffeurs zijn getraind in observatie technieken en het nemen van preventieve maatregelen om uw veiligheid te kunnen waarborgen. Ook bied onze dienstverlening de mogelijkheid tot gebruik van een gepantserd voertuig. In overleg met u en de persoonsbeveiliger zal voorafgaand aan het vervoer een veiligheidsplan worden samengesteld zodat er niks aan het toeval wordt overgelaten. Onze chauffeurs zijn tijdens het vervoer alert op ongewone situaties en beschikken vanzelfsprekend over discretie, betrouwbaarheid, voertuigbeheersing en correcte omgangsvormen. 

 

Luchthaven vervoer

Wilt u ontspannen beginnen aan uw zakenreis? Maak dan gebruik van het luchthaven vervoer van Randstadvervoer Zakelijk. Onze gediplomeerde chauffeurs helpen u met de bagage en zorgen ervoor dat u ruim op tijd aanwezig bent voor uw vlucht.

Het is uiteraard ook mogelijk dat wij u of uw relaties van het vliegveld komen ophalen. Vooraf geeft u het vluchtnummer door en wij zorgen ervoor dat u netjes en tijdig wordt opgehaald. Onze chauffeur staat voor u klaar bij het meetingpoint van het vliegveld waar u aankomt. Eventuele buitenlandse gasten kunnen zo zonder veel ongemak hun weg vervolgen naar de plaats van bestemming.