Filosofie Zakelijk Vervoer

Randstadvervoer BV Zakelijk streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Ze heeft niet ten doel de grootste te worden of te zijn, wel de beste.

Het gaat Ranstadvervoer BV Zakelijk om de beleving van de klant. Deze beleving vormt uiteindelijk het bestaansrecht van onze organisatie. Om de client zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, moeten zowel de eigenaren als medewerkers heel erg betrokken en flexibel zijn. Omdat de chauffeurs het visitekaartje van Randstadvervoer BV Zakelijk zijn, hechten we veel waarde aan goede contacten en opleidingen.

Expertise Zakelijk Vervoer

Wellicht wilt u gereden worden, maar heeft u geen behoefte aan een fulltime chauffeur. U heeft behoefte aan maatwerk en vooral professioneel maatwerk. Iedere chauffeur van Randstadvervoer BV Zakelijk dient representatief en vakbekwaam te zijn. Daarom hanteren wij zeer strenge selectiecriteria.

Vijftien jaar chauffeurservaring heeft ons geleerd welke eigenschappen een privechauffeur moet hebben om zoveel mogelijk rijcomfort en service te bieden. Het resultaat is een vijftal basisprincipes die onze chauffeurs na de opleiding moeten beheersen:

  • Veiligheid
  • Rijvaardigheid
  • Discretie
  • Stiptheid
  • Representativiteit

Vanzelfsprekend vindt u deze principes terug binnen de organisatie van Randstadvervoer BV Zakelijk Nederland.